METSÄALAN AMMATTILAINEN

GreenGold www.greengold.fi on pitkäjänteiseen metsien omistamiseen ja hoitamiseen erikoistunut metsäsijoitusyhtiö. Tavoitteena on kestävä ja kannattava metsien omistus, joka varmistaa ennakoitavan pitkäjänteisen tuoton.  Olemme osa GreenGold Groupia, joka omistaa tällä hetkellä metsiä seitsemässä Euroopan maassa yhteensä noin 30 000 ha. www.greengold.se

Toimintamme laajentuessa haemme

METSÄALAN AMMATTILAISTA

vahvistamaan tiimiämme vastuualueena erityisesti Itä- ja Keski-Suomi. 

Tehtäväsi on vastata alueellasi metsäkiinteistöjen ostosta ja hankittujen metsien kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tavoittelliseen työhön.  Arvostamme kokemustasi metsäkiinteistömarkkinoilla ja työskentelystä metsänomistajien kanssa.  Olet järjestelmällinen ja uskallat sekä haluat tarttua toimeen.  Työ edellyttää matkustamista.  Sinulla on käytännön suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn osana kansainvälistä tiimiä.  Pääset vaikuttamaan GreenGoldin toimintojen kehittämiseen ja laajentamiseen.

Raportoit GreenGoldin Suomen toimintojen vetäjälle ja olet johtotiimin jäsen.

Toimipaikkasi on sovittavissa, mutta ensisijaisina ovat Joensuun ja Kuopion alueet.

Lisätietoja antavat Päivi Kaisto, 044 244 8390, paivi.kaisto@greengold.fi tai Eezy Personnelin henkilöhakukonsultti Seija Tolonen, 040 525 4885, seija.tolonen@eezy.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 22.2.2021 mennessä Personnelin kotisivujen kautta osoitteesta www.eezypersonnel.fi -> avoimet työpaikat.