Metsäalan asiantuntijaharjoittelija kesä 2024

Hei, sinä toisen tai kolmannen vuoden AMK metsäalan opiskelija tai vastaavat yliopisto-opinnot suorittanut, joka on kiinnostunut työskentelemään metsänomistajien parissa. Onko harjoittelupaikka etsinnässä?

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaalla metsäasiantuntijaharjoittelijana pääset näkemään ja kokemaan, millaista on työskentely metsänhoitoyhdistyksessä.

 

🌲Saat kokonaiskuvan metsänomistajille tarjottavista palveluista ja metsäjärjestelmistä, joilla ohjaamme toimintaamme

🌲 Avustat metsäasiantuntijoita heidän työssään ja pääset tekemään yhteistyötä metsänomistajien kanssa

🌲 Kehität kesän aikana asiakaspalvelutaitojasi, maasto-osaamistasi sekä puuston mittaamisen ja arvioinnin taitoja

 

Sinulla on mahdollisuus sijoittua kesän aikana vaihtoehtoisesti myös kokonaan puunkorjuun ohjauksen tehtäviin, jossa teet yhteistyötä erityisesti metsäasiantuntijoiden sekä puunkorjuuyrittäjien kanssa. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi, oletko kiinnostunut sijoittumaan erityisesti asiakasrajapintaan vai puunkorjuun ohjaukseen.

Meillä on töissä reilua ja huumorintajuista porukkaa. Yhdistyksessämme on töissä oman alansa asiantuntijoita. Osalla työvuosia saman työnantajan palveluksessa on jopa yli kolmekymmentä. Osa taas on nuoria juuri metsäalalle valmistuneita ja osa työntekijöistä näiden kahden väliltä. Haluamme, että onnistut työssäsi ja sparraamme sinua parhaamme mukaan. Meillä on aidosti mukava olla töissä!

Toivomme sinun sitoutuvan tehtävään yhteensä neljäksi kuukaudeksi toukokuusta elokuun loppuun. Sinulla tulee olla myös oma auto käytössäsi.

Jos sinulla on halu kehittyä, oppia uutta ja reippautta tarttua tehtäviin, laita hakemuksesi tulemaan osoitteessa Mhy Pirkanmaa: Metsäalan asiantuntijaharjoittelija kesä 2024 – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi) 5.1.2024 mennessä!

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa on alueen suurin paikallinen metsäalan toimija ja erityisesti energiapuun välityksen rooli on kasvava. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Palveluksessamme on 35 toimihenkilöä.

Lue lisää: mhy.fi/pirkanmaa

Facebook: @MetsänhoitoyhdistysPirkanmaa

Instagram: @mhypirkanmaa

Lisätietoja antaa

Lotta Vähä-Ypyä
lotta.vaha-ypya@mhy.fi
050 3297 250