Metsäalan harjoittelu

Rekrytoimme harjoittelijoita metsäasiantuntijan, operaatioasiantuntijan ja logistiikka-asiantuntijan tehtäviin. Työt ovat kausiluonteisia ja ensisijaisesti kesäharjoittelujaksoja. Tehtävänäsi on:

  • Tienvarsivarastojen inventointi, leimikon valmistelu ja puunkorjuun tarkastukset sinulle määritellyllä vastuualueella tai
  • Energiapuun haketuksen ja logistiikan kesäaikaiset valmistelutyöt

Tehtävässäsi toimit kokeneen metsä-, operaatio- tai logistiikka-asiantuntijan tukena. Toimialueemme Suomessa on jaettu 5 osaan ja toimialueesi voidaan määritellä sinulle soveltuvaksi.

Liikut avoimin mielin metsäasioilla ja -palstoilla. Menestymisesi peruspilareina sinulla on leppoisa ja sujuva asenne ja vuorovaikutustaidot niin tiimisi sisällä kuin asiakkaidemme, metsänomistajien kanssa.  Harjoittelijana menestyäksesi olet:

  • Metsäalan opiskelija
  • Sinulla on suomen- ja/tai ruotsin kieli erinomaisesti hallinnassasi
  • Eduksesi on tuntemus metsistä, bioenergiasta ja metsätaloudesta

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, keskusteleva ja yhteistyökykyinen.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille sähköpostilla viimeistään 26.2.2023 osoitteeseen rekry@laania.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään Harjoittelija.

Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 11-13 Pekka Hyvösaho tai Hannu Honkanen.

Pekka:  040 022 4352 tai pekka.hyvosaho@laania.fi

Hannu: 040 540 5032 tai hannu.honkanen@laania.fi

Työnantajan kuvaus

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö.  Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisia työhaasteita? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä 120 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

Lisätietoja antaa

Arkisin klo 11-13 Pekka Hyvösaho ja Hannu Honkanen