Metsäalan ohjaaja

Koulutuskuntayhtymä OSAO hakee Muhoksen yksikköön  metsäalan ohjaajaa 1.2. – 16.7.2023 väliseksi ajaksi.

Sinä asiantuntija, kaipaatko kaltaistesi joukkoon? Haluatko tehdä työtä, jolla on todella merkitystä opiskelijoille ja koko yhteisölle. Suomen johtavassa ammattiosaajien koulutusyhteisössä, Koulutuskuntayhtymä OSAOssa, työskentelet tiimissä, joka tekee tulosta hyvässä hengessä – työkaveria auttamalla ja yhteen hiileen puhaltamalla. Kilpailukykyisiä etuja ja kehittymismahdollisuuksia unohtamatta.

Ohjaajan tehtävänä on edistää metsäalan opiskelijoiden suoriutumista avustamalla opettajaa opiskelijoiden opetus-, ohjaus- ja kasvatustehtävissä koneellisessa ja manuaalisessa puunkorjuussa ja tarvittaessa myös metsäkoneiden huollossa ja muussa metsäalan opiskelijoiden ohjauksessa. Osa työstä voi sijoittua ilta-aikaan. Työssäsi tarvitset myös vähintään henkilöauton ajoon oikeuttavan ajokortin.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme metsäalan koulutusta ja työkokemusta alalta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme  oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää toimintaa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen opiskelijoiden ohjaamisesta.

OSAOssa hyvä työ palkitaan. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, mukavan työyhteisön, joka koostuu aktiivisesta joukosta eri alojen asiantuntijoita, laadukkaat ja uudenaikaiset työ- ja oppimisympäristöt, ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluihin ja kattavan työterveyshuollon. Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi ja annamme siihen työkaluja. Isona talona OSAO on luotettava ja hyvä työnantaja.

Tehtävään valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Haku päättyy 19.1.23 klo 15.00. Haku Kuntarekryn kautta. Työavain 489980.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ohjaaja-metsaala-489980-1/

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Vesa Vanhamäki, p. 050 5375057, sp. vesa.vanhamaki(at)osao.fi