Metsäalan opettaja, koneellinen metsänhoito

Koulutuskeskus JEDU hakee Haapajärvelle metsäalan perus- ja ammattitutkintokoulutukseen tuntiopettajaa 1.8.2022 alkaen. Tehtävä koostuu metsäalan opetuksesta, jossa painotus on koneellisessa metsänhoidossa.

Viralliset kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevä henkilö voidaan nimetä määräajaksi tehtävään.

Tehtävässä edellytetään
– metsäalan kokonaistuntemusta
– koneellisen puunkorjuun osaamista
– metsäkonetekniikan tuntemusta
– metsätietojärjestelmien sekä suunnittelu ja puunohjaus järjestelmien tuntemusta (esim. woodforce)
– digitaitoja
– ryhmän / opiskelijoiden ohjaustaitoja
– hyviä ja myönteisiä vuorovaikutustaitoja sekä kannustavaa ja kehittävää työotetta
– yhteistyökykyä
– C- ajokorttia

Eduksi luemme opettajakokemuksen.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työaika on ammatillisen opettajan vuosityöaika.

Valitun on toimitettava ennen tehtävän vastaanottamista lääkärintodistus ja lain 504/2002 mukainen nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Jätä hakemuksesi 11.4.2022 klo 15 mennessä Kuntarekryn palvelun kautta seuraavasta linkistä https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/metsaalan-opettaja-428257-1/

Työnantajan kuvaus

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä ylläpitää Koulutuskeskus JEDUa. Ensisijainen toiminta-alueemme on Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Kärsämäki, Nivala, Oulainen, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Reisjärvi, Sievi, Siikalatva ja Ylivieska. Opiskelijoita JEDUssa on n. 3000 ja henkilökuntaa n. 350.

Tutustu työntantajaan www.jedu.fi

Lisätietoja antaa

Koulutusjohtaja Timo Seppälä
timo.seppala@jedu.fi
040 5903 101