Metsäalan päätoiminen tuntiopettaja

Haemme metsäalan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 5.8.2024 alkaen.

Tule mukaan hienoon metsätiimimme! Meitä on kymmenen opettajaa täällä Keski-Pohjanmaalla kouluttamassa tulevaisuuden metsäosaajia.

Tehtävääsi kuuluu opetus- ja ohjaustyötä metsäalan perustutkinnon metsäkoneenkuljetuksen ja metsuri- metsäpalveluiden tuottajien koulutusohjelmissa sekä metsäalan ammattitutkinnossa.

Hakijoilta edellytetään alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta toimialalta, alan työkokemusta, koulutusjärjestelmän tuntemusta, ammatillisen opettajan pätevyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Tehtävässä on hyvä olla mahdollisuus tehdä satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä.

Tehtävässä on eduksi metsäkoneenkuljettajan koulutus ja -työkokemus sekä huolto ja korjaustaidot.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/98 mukaan. Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä lain mukainen rikostaustaote.

Rekrytoinneissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta.

Työnantajan kuvaus

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä (Kpedu) on maakunnallinen koulutus- ja kehittämisorganisaatio.

Kpeduun kuuluva Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus- ja logistiikka -alat, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala. Keski-Pohjanmaan kansanopisto järjestää vapaan sivistystyön koulutusta. Meillä on viisi toimipistettä: Kokkolassa, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa. Vuosittain meillä opiskelee noin 4 000 opiskelijaa eri koulutusohjelmissa.

Visiomme ”Kestävää kasvua, kehittävää kumppanuutta” on koulutusyhtymän toimintaa ohjaava motto. Se vastaa tämän hetken ja tulevaisuuden osaamistarpeisiin ja haastaa yhtymää jatkuvaan kehittymiseen.

Huolehdimme työntekijöiden työhyvinvoinnista ja mahdollisuuksista osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme innostuneen työyhteisön, merkityksellisen ja kehittävän työn, laajennetun työterveyshuollon palvelut, ePassiFlex- ja työsuhdepyörä -etuudet, liikuntavuoroja sekä yhteisiä tempauksia ja kehittämispäiviä. Useissa työtehtävissämme on mahdollisuus hybridityöhön.

Lisätietoja antaa

Tero Takalo
tero.takalo@kpedu.fi
044 725 0606