Metsäasiakaspäällikkö, Mikkeli

Haemme nyt metsäasiakaspäällikköä Itäiselle alueelle Mikkelin metsäasiakasyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Mitä teet

  • Johdat metsäasiakasyksikköä, jossa toimit metsäasiakasvastaavien esihenkilönä varmistaen laadukkaan työntekijä- ja asiakaskokemuksen. Vastuullasi on myös yksikön työturvallisuus ja työhyvinvointi sekä kestävä kehitys
  • Vastaat asiakkuusstrategian mukaisesti metsäasiakasyksikössä puun ostosta sekä metsäpalveluiden myynnistä edistäen mahdollisimman tehokkaasti sähköisten palveluiden ja sähköisten työvälineiden käyttöä
  • Seuraat, analysoit ja raportoit alueesi puumarkkinatilannetta
  • Suunnittelet paikallisia markkinointitoimenpiteitä tavoitteiden tukemiseksi yhdessä metsäasiakasvastaavien sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • Toimit alueellasi UPM Metsän edustajana ja yhdyshenkilönä suhteessa ulkoisiin sidosryhmiin ja paikalliseen mediaan
  • Toimit alueen oston johtotiimin jäsenenä

 

Kuka olet

Odotamme sinulta kokemusta puunhankinnasta ja metsätaloudesta sekä metsänhoitajan (yliopisto) tai metsätalousinsinöörin (AMK) tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta.

Sinulla on kyky johtaa valmentavalla otteella ja saavuttaa tavoitteet yhdessä tiimisi kanssa. Edellytämme sinulta lisäksi ymmärrystä asiakaslähtöisestä toimintatavasta ja liiketoimintojemme kokonaiskuvasta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksesi.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Janne Seilo, janne.seilo@upm.com tai puh. +358400763354.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 5.6.2022. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi. Metsäasiakaspäällikkö, Mikkeli (myworkdayjobs.com)

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Janne Seilo
janne.seilo@upm.com
+358400763354