Metsäasiakaspäällikkö, Rovaniemi

Haemme nyt metsäasiakaspäällikköä Rovaniemelle.

Mitä teet

  • Johdat Rovaniemen metsäasiakasyksikköä, jossa toimit metsäasiakasvastaavien esihenkilönä varmistaen laadukkaan työntekijä- ja asiakaskokemuksen. Vastuullasi on myös yksikön työturvallisuus ja työhyvinvointi sekä kestävä kehitys

  • Vastaat asiakkuusstrategian mukaisesti metsäasiakasyksikössä puun ostosta edistäen mahdollisimman tehokkaasti sähköisten palveluiden ja sähköisten työvälineiden käyttöä

  • Seuraat, analysoit ja raportoit alueesi puumarkkinatilannetta

  • Suunnittelet paikallisia markkinointitoimenpiteitä tavoitteiden tukemiseksi yhdessä metsäasiakasvastaavien sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa

  • Toimit alueellasi UPM Metsän edustajana ja yhdyshenkilönä suhteessa ulkoisiin sidosryhmiin ja paikalliseen mediaan

  • Toimit pohjoisen alueen oston johtotiimin jäsenenä

Kuka olet

Toivomme sinulta kokemusta puunhankinnasta ja metsätaloudesta sekä metsänhoitajan tai metsätalousinsinöörin tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Sinulla on kyky johtaa innostavasti valmentavalla otteella ja saavuttaa tavoitteet yhdessä tiimisi kanssa. Työssä menestymistä tukevat ymmärrys asiakaskeskeisestä toimintatavasta ja metsäteollisuuden toimitusketjuista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jari Engström, jari.engstrom@upm.com tai puh. +358400132937.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.5.2023 mennessä. UPM Careers (myworkdayjobs.com)

Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Aluepäällikkö Jari Engström
+358400132937