Metsäasiakasvastaava

Haemme nyt metsäasiakasvastaavaa Haapaveden toimipisteellemme, Viitasaaren metsäasiakasyksikköön.

UPM Metsä vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tuotantolaitoksille Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä. www.upmmetsä.fi

Seuraa UPM Metsää Twitter | Facebook | YouTube | Instagram

Mitä teet

Metsäasiakasvastaavan tehtävässä palvelet metsänomistaja-asiakkaita sekä puukaupallisissa että metsäpalveluiden myyntiin liittyvissä tehtävissä. Hoidat asiakassuhteita pitkäjänteisesti, tarjoat neuvontapalveluita metsänomistajille sekä vastaat määritellyistä markkinointitoimenpiteistä.

Kuka olet

Edellytämme sinulta metsäalan vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (esim. metsätalousinsinööri) sekä aikaisempaa kokemusta puukaupasta sekä maastotyöstä. Kokemus markkinoinnista lasketaan eduksesi. Asiakaspalveluhenkisyys ja tavoitteellisuus sekä kyky verkostoitua eri sidosryhmien kanssa ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.

Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäasiakaspäällikkö Arto Lammi (arto.lammi@upm.com, 0400361266).

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään 17.5.2020.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Haapavesi/Metsasiakasvastaava_NB6009723

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR Service Centeriin (contacthr@upm.com, 0204146600).

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.