Metsäasiakasvastaava

Haemme nyt metsäasiakasvastaavaa Kouvolan metsäasiakasyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Tulevan esihenkilön terveiset

”Metsäteollisuudella on Kymenlaaksossa 150-vuotinen historia, mutta me UPM:llä katsomme myös kauas tulevaan. Haemme osaajaa vaativaan asiakaspalvelutehtävään metsäteollisuuden ydinalueelle.” – Riitta Väisänen, metsäasiakaspäällikkö

 

Mitä teet

Metsäasiakasvastaavana pääset keskittymään kokonaisvaltaiseen asiakkuuksien hoitamiseen. Hallitset työssä tarvittavat työkalut ja digitaalisten työvälineiden käytön. Sinulla on kiinnostusta ja kyvykkyyttä ratkaista asiakkaan metsäomaisuuden hoitoon liittyviä tarpeita. Hyödynnät henkilökohtaisia vahvuuksiasi työskennellessäsi asiakkaiden kanssa. Olet luotettava yhteistyökumppani ja myyntihenkinen asiantuntija, joka pitää ammattitaitonsa ajan tasalla. Työskentelet suunnitelmallisesti ja ennakoiden asiakaslupauksien täyttämiseksi.

 

​Kuka olet

Edellytämme sinulta vähintään metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri) sekä kykyä verkostoitua eri sidosryhmien kanssa. Asiakaspalveluhenkisyys ja asiakaspalvelutaidot ovat ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Aikaisempi kokemus puukaupasta ja palveluiden myynnistä on eduksi ja maastotyökokemus luo hyvän pohjan tehtävän hoitamiseen.

Tämän lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, matkustusvalmiutta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen toimintaan.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Tehtävän sijainti on Kouvola.

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäasiakaspäällikkö Riitta Väisänen, riitta.m.vaisanen@upm.com tai puh. +358400546690.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 24.04.2022. https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Kouvola/Metsasiakasvastaava_NB6015206

Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ​ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

​Seuraa UPM Metsää Twitter | Facebook | YouTube | Instagram

Lisätietoja antaa

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Kouvola/Metsasiakasvastaava_NB6015206