Metsäasiakasvastaava

Haemme nyt metsäasiakasvastaavaaLappajärven toimipisteellemme Pietarsaaren metsäasiakasyksikköön, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Meillä UPM Metsällä huolehdimme asiakkaidemme metsistä heidän haluamallaan tavalla. Avainasemassa on luottamus asiakkaiden ja oman toimintamme välillä. Oletko sinä parhaimmillasi juuri asiakaskontakteissa, niin kasvokkain kuin sähköisestikin? Ympärillesi saat ammattilaisista koostuvan tiimin, jossa työhyvinvointi on yksi tärkeimmistä asioista. Tervetuloa mukaan meidän mahtavaan porukkaan.”  -Piia, metsäasiakaspäällikkö Pietarsaaren metsäasiakasyksiköstä

Mitä teet

Metsäasiakasvastaavana ammattitaitosi koostuu osto- ja myyntitaidoista, kokonaisvaltaisesta asiakkuuden hoitamisesta sekä työssä tarvittavien työkalujen hallinnasta. Sinulla on kiinnostusta ja kyvykkyyttä ratkaista asiakkaan metsäomaisuuden hoitoon liittyviä tarpeita. Hyödynnät henkilökohtaisia vahvuuksiasi asiakasrajapinnassa, joita tuet digitaalisia työvälineitä käyttäen. Asiakkaalle näyttäydyt luotettavana yhteistyökumppanina ja asiantuntijana, joka pitää ammattitaitonsa ajan tasalla. Toimit suunnitelmallisesti ja ennakoiden asiakaslupauksien täyttämiseksi.

Kuka olet

Toivomme sinulta vähintään metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri) sekä kykyä verkostoitua eri sidosryhmien kanssa. Asiakaspalveluhenkisyys ja asiakaspalvelutaidot ovat edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Pidät tavoitteellisesta työskentelystä. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle?

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäasiakaspäällikkö Piia Ollakka, piia.ollakka@upm.com tai puh. +358408287006.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 14.8.2022. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Metsä auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäasiakaspäällikkö Piia Ollakka.
piia.ollakka@upm.com
+358408287006