Metsäasiakasvastaava

Haemme nyt metsäasiakasvastaavaa pohjoiseen metsäasiakasyksikköömme. Työskentelypaikka on Rovaniemi.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

Liity kasvavaan joukkoomme ja osallistu tulevaisuuden biotalouden ratkaisuihin! Meillä UPM Metsällä työmme on huolehtia asiakkaidemme metsistä heidän haluamallaan tavalla, kasvokkain tai sähköisesti. Avainasemassa on luottamus asiakkaidemme ja oman toimintamme välillä.” – Antti Tukiainen, metsäasiakaspäällikkö

 

Mitä teet 

Metsäasiakasvastaavana työtehtäviisi kuuluvat puun osto ja metsäpalveluiden myynti sekä asiakkuuksien hoito omalla työalueellasi. Työssäsi liikut maastossa ja käytät monipuolisesti sähköisiä työkaluja. Sinulla on kiinnostusta ja kyvykkyyttä ratkaista asiakkaan metsäomaisuuden hoitoon liittyviä tarpeita. Asiakkaalle näyttäydyt luotettavana yhteistyökumppanina ja asiantuntijana. Toimit suunnitelmallisesti ja ennakoiden asiakaslupauksien täyttämiseksi. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä.

Kuka olet

Toivomme sinulta esimerkiksi metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri) sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Asiakaspalveluhenkisyys ja asiakaspalvelutaidot auttavat työssä onnistumisessa. Työtehtävän haltuunottamisessa tukee aikaisempi kokemus puukaupasta palveluiden myynnistä sekä maastotyöstä.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle  

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta. 
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit:Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden  
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa. 
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus. 

 

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäasiakaspäällikkö, Antti Tukiainen, antti.t.tukiainen@upm.com tai puh. +358406820090.

 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 7.5.2023 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Aloitamme hakemusten läpikäynnin hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Rovaniemi/Metsasiakasvastaava_NB6018625

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

 

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

 

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Antti Tukiainen
antti.t.tukiainen@upm.com
+358406820090