Metsäasiakasvastaava

Haemme nyt

METSÄASIAKASVASTAAVIA

seuraaville paikkakunnille toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin:

Pohjanmaan integraattialue: Siikajoki, Siikalatva, Pyhäntä, Pihtipudas, Nivala

Keski-Suomen integraattialue: Tampere, Saarijärvi, Jyväskylä

Puunhankinta ja metsätalous vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tehtaille Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä. www.upmmetsä.fi

Mitä teet

Metsäasiakasvastaavan tehtävässä palvelet metsänomistaja-asiakkaita sekä puukaupallisissa että metsäpalveluiden myyntiin liittyvissä tehtävissä. Hoidat asiakassuhteita pitkäjänteisesti, tarjoat neuvontapalveluita metsänomistajille sekä vastaat määritellyistä markkinointitoimenpiteistä.

Kuka olet

Edellytämme sinulta vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri) sekä kykyä verkostoitua eri sidosryhmien kanssa. Asiakaspalveluhenkisyys ja tavoitteellisuus ovat ehdottomia edellytyksiä työn menestykselliselle hoitamiselle. Edellytämme lisäksi aikaisempaa kokemusta puukaupasta sekä maastotyöstä. Kokemus markkinoinnista lasketaan eduksesi.

Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, matkustusvalmiutta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen toimintaan.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Siikajoki: metsäasiakaspäällikkö Arto Lammi, puh. +358400361266 tai arto.lammi@upm.com

Siikalatva, Pyhäntä, Pihtipudas, Nivala: metsäasiakaspäällikkö Pekka Björkbacka, puh +358400182081 tai pekka.bjorkbacka@upm.com

Tampere: metsäasiakaspäällikkö Janne Vaittinen, puh +358406738444 tai janne.vaittinen@upm.com

Saarijärvi: metsäasiakaspäällikkö Matti Koskela puh. +358405774981 tai matti.koskela@upm.com

Jyväskylä: metsäasiakaspäällikkö Jani Nuijanmaa puh. +358407166473 tai jani.nuijanmaa@upm.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakujärjestelmän kautta viimeistään 28.10.2018.
Täytäthän hakulomakkeella tiedon, millä paikkakunnalla olet ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä puh. 0204146600 tai contacthr@upm.com.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Työnantajan kuvaus

Biometsäteollisuuden edelläkävijänä rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. UPM tarjoaa kestäviä ja turvallisia ratkaisuja kasvavaan maailmanlaajuiseen kuluttajakysyntään. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Yhtiössämme työskentelee noin 19 100 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Helsingin pörssissä. UPM – The Biofore Company – www.upm.fi

Lisätietoja antaa

contacthr@upm.com