Metsäasiakasvastaava, Hyvinkää

Haemme nyt metsäasiakasvastaavaa Lahden metsäasiakasyksikköön Hyvinkään toimistolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Mitä teet

Metsäasiakasvastaavana työtehtäviisi kuuluvat puun osto, metsäpalveluiden myynti sekä yksityis- ja yhteisöasiakkuuksien hoito omalla työalueellasi. Työssäsi liikut sekä maastossa että toimit Etelä-Suomen taajamien läheisyydessä. Työsi on liikkuvaa ja itsenäistä.

Hallitset työssä tarvittavat työkalut ja digitaalisten työvälineiden käytön. Sinulla on kiinnostusta ja kyvykkyyttä ratkaista asiakkaan metsäomaisuuden hoitoon liittyviä tarpeita. Toimit metsänomistajan ja yhteisöasiakkaittemme luotettavana yhteistyökumppanina ja asiantuntijana. Työskentelet suunnitelmallisesti ja ennakoiden asiakaslupauksien täyttämiseksi.

 

​Kuka olet

Sinulla on esimerkiksi metsä- tai maatalousalan ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Asiakaspalveluhenkisyys ja asiakaspalvelutaidot auttavat onnistumaan tässä tehtävässä. Aikaisempi kokemus puukaupasta ja palveluiden myynnistä on eduksi, ja maastotyökokemus luo hyvän pohjan tehtävän hoitamiseen.

Sinulla on hyvä suomen kielen taito, matkustusvalmiutta, hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen toimintaan.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle?

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäasiakaspäällikkö Riitta Väisänen, riitta.m.vaisanen@upm.com tai puh. +358400546690.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2022. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi. https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Hyvink/Metsasiakasvastaava_NB6016639

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Työnantajan kuvaus

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi