Metsäasiakasvastaava, Jämsä

Haemme nyt metsäasiakasvastaavaa valtakirjaoston tehtäviin Jämsän metsäasiakasyksikköön vuorotteluvapaan sijaiseksi.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Oletko rohkea, osaava ja aikaansaava asiakaspalvelun ammattilainen? Meillä on sinulle tehtävä auki Jämsän nuorekkaassa metsäasiakasyksikössä.” – Jani Nuijanmaa, metsäasiakaspäällikkö

 

Mitä teet

Tässä roolissa työtehtäviisi kuuluu puun osto metsänhoitoyhdistysten valtakirjalla tarjolle tulevista leimikoista Jämsän metsäasiakasyksikön alueella. Työssä luot ja ylläpidät suhteita metsänhoitoyhdistysten neuvojien kanssa. Tämän lisäksi tuet yksikön metsäasiakasvastaavia markkinahavaintojen kautta. Työ tapahtuu pääosin toimistolla ja käytät monipuolisesti sähköisiä työkaluja. Työ on vaihtelevaa ja itsenäistä.


Kuka olet

Toivomme sinulta esimerkiksi metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri) sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Asiakaspalveluhenkisyys ja asiakaspalvelutaidot auttavat sinua onnistumaan tässä tehtävässä. Aikaisempi kokemus puukaupasta ja palveluiden myynnistä helpottaa työtehtävän haltuunottamista.

Vuorotteluvapaalain mukaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valitun henkilön on oltava ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena alle 25-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alle 30-vuotiaat, joilla sijaisuutta on edeltävä vähintään yksi työttömyyspäivä. Tässä tehtävässä työsuhteen pituus on 6kk ja vuorotteluvapaan sijaisuus alkaa toukokuun 2023 alusta.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäasiakaspäällikkö Jani Nuijanmaa, jani.nuijanmaa@upm.com tai puh. +358407166473.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 6.3.2023:

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/Careers/job/Jmsnkoski/Metsasiakasvastaava_NB6018228

Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Metsäasiakaspäällikkö Jani Nuijanmaa
jani.nuijanmaa@upm.com
+358407166473