Metsäasiakasvastaava, Mikkeli

Haemme nyt metsäasiakasvastaavaa valtakirjaoston tehtäviin Mikkelin metsäasiakasyksikköön noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Mikkelin metsäasiakasyksikön rohkea ja aikaansaava porukka koostuu asiakaspalveluhenkisistä metsäalan ammattilaisista. Tervetuloa mukaan osaavaan tiimiimme!” – Tomi Närhi, metsäasiakaspäällikkö

 

Mitä teet

Tässä roolissa työtehtäviisi kuuluu puun osto metsänhoitoyhdistysten valtakirjalla tarjolle tulevista leimikoista Mikkelin metsäasiakasyksikön alueella. Työssä luot ja ylläpidät suhteita metsänhoitoyhdistysten neuvojien kanssa. Tämän lisäksi tuet yksikön metsäasiakasvastaavia markkinahavaintojen kautta. Työ tapahtuu pääosin toimistolla ja käytät monipuolisesti sähköisiä työkaluja. Työ on vaihtelevaa ja itsenäistä.

 

Kuka olet

Toivomme sinulta esimerkiksi metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri) sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Asiakaspalveluhenkisyys ja asiakaspalvelutaidot auttavat sinua onnistumaan tässä tehtävässä. Aikaisempi kokemus puukaupasta ja palveluiden myynnistä helpottaa työtehtävän haltuunottamista.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle 

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäasiakaspäällikkö Tomi Närhi, tomi.narhi@upm.com tai puh. +358405388591.

 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 26.2.2023 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Aloitamme hakemusten läpikäynnin hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä. Työ alkaa noin puolessa välissä huhtikuuta.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Mikkeli/Metsasiakasvastaava_NB6018199

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

 

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

 

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi