Metsäasiakasvastaava, vuorotteluvapaan sijainen

Haemme nyt metsäasiakasvastaavaa vuorotteluvapaan sijaiseksi Tampereen metsäasiakasyksikköön. Toimistopaikka voi olla Parkanon, Virtain, Ruoveden tai Hämeenkyrön toimisto.

 

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

 

”Haemme joukkoomme Tampereen metsäasiakasyksikköön metsäalan osaajaa, joka tulee toimeen niin metsässä, kuin asiakkaidenkin kanssa. Tiimissämme tehdään päätökset yhdessä ja jaetaan aktiivisesti parhaita käytäntöjä!” – Petteri Laakso, metsäasiakaspäällikkö 

 

 

Mitä teet

 

Metsäasiakasvastaavana työtehtäviisi kuuluvat puun osto ja metsäpalveluiden myynti sekä asiakkuuksien hoito omalla työalueellasi. Työssäsi liikut maastossa ja käytät monipuolisesti sähköisiä työkaluja. Sinulla on kiinnostusta ja kyvykkyyttä ratkaista asiakkaan metsäomaisuuden hoitoon liittyviä tarpeita. Asiakkaalle näyttäydyt luotettavana yhteistyökumppanina ja asiantuntijana. Toimit suunnitelmallisesti ja ennakoiden asiakaslupauksien täyttämiseksi. Työ on liikkuvaa ja itsenäistä. 

 

Vuorotteluvapaalain mukaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valitun henkilön on oltava ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena alle 25-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alle 30-vuotiaat, joilla sijaisuutta edeltää vähintään yksi työttömyyspäivä.

 

 

Kuka olet 

 

Toivomme sinulta riittävää metsäalan koulutusta, esimerkiksi metsätalousinsinööri AMK. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys ja asiakaspalvelutaidot auttavat työssä onnistumisessa. Työtehtävän haltuunottamisessa tukee aikaisempi kokemus puukaupasta ja palveluiden myynnistä sekä maastotyöstä. 

 

 

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellinen työ – Toimintamme tarkoitus inspiroi meitä ‘Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta! Työmme on vaikuttavaa ja tukee muutosta.

  • Välittävä yhteisö – Yhteisömme perustuu hyvään tiimihenkeen ja yhteiseen päämäärään. Välitämme toisistamme ja toistemme hyvinvoinnista. Tuemme työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

  • Kehittymismahdollisuudet – Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppimiseen ja kasvamiseen koko työurasi aikana. Olemme kansainvälinen, monialainen organisaatio ja tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun.

  • Vastuullinen työnantaja – Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet kunnianhimoisiin, tieteeseen perustuviin kestävän kehityksen tavoitteisiin kaikilla alueilla ilmastonmuutoksesta biodiversiteettiin. Vaalimme monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta tarjoamalla työympäristön, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

 

Tutustu myös palkitsemiseen ja kulttuuriimme nettisivuillamme.

 

 

Lisätiedot

 

Vuorotteluvapaa voi alkaa heti sopivan sijaisen löydyttyä, kuitenkin viimeistään 31.7.2024 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Laakso, metsäasiakaspäällikkö, petteri.laakso@upm.com tai puh. +358406685233.

 

Lähetä hakemuksesi 31.3.2024 mennessä alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/Careers/job/Parkano/Metsasiakasvastaava–vuorotteluvapaan-sijainen-_NB6020801-1

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600. 

 

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti. 

 

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Petteri Laakso
+358406685233