Metsäasiakasvastaava, vuorotteluvapaan sijaisuus

Haemme nyt kahta metsäasiakasvastaavaa vuorotteluvapaiden sijaisuuksiin (6 kk sijaisuudet) Kuopion metsäasiakasyksikköön. Toinen tehtävistä sijoittuu Kuopioon, jonka aloitusaika tehtävässä on helmikuussa 2022. Toinen tehtävä sijoittuu Kiuruveden metsäpalvelutoimistoon, jonka aloitusaika tehtävässä on toukokuussa 2022.

Mitä teet

Metsäasiakasvastaavana ammattitaitosi koostuu osto- ja myyntitaidoista, kokonaisvaltaisesta asiakkuudenhoitamisesta sekä työssä tarvittavien työkalujen hallinnasta. Sinulla on kiinnostusta ja kyvykkyyttä ratkaista asiakkaan metsäomaisuuden hoitoon liittyviä tarpeita. Hyödynnät henkilökohtaisia vahvuuksiasi asiakasrajapinnassa, joita tuet digitaalisia työvälineitä käyttäen. Asiakkaalle näyttäydyt luotettavana yhteistyökumppanina ja asiantuntijana, joka pitää ammattitaitonsa ajan tasalla. Toimit suunnitelmallisesti ja ennakoiden asiakaslupauksien täyttämiseksi.

Kuka olet
-Sinulla on vähintään metsäalan ammattikorkeakoulutason tutkinto (metsätalousinsinööri) sekä kykenet verkostoitumaan eri sidosryhmien kanssa
-Sinulla on aikaisempaa kokemusta puukaupasta ja palveluiden myynnistä sekä maastotyöstä.
-Asiakaspalveluhenkisyys ja asiakaspalvelutaidot ovat ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle
-Kokemus markkinoinnista lasketaan eduksesi
-Odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, matkustusvalmiutta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen toimintaan

Koska kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuudet, huomioithan että täytät TE-toimiston ja vuorotteluvapaalain mukaiset kriteerit. Sijaisuuteen valitun henkilön on oltava ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena alle 25-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alle 30-vuotiaat, joilla sijaisuutta on edeltävä vähintään yksi työttömyyspäivä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle
-Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
-Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
-Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
-Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäasiakaspäällikkö Pasi Hakkarainen, pasi.hakkarainen@upm.com tai puh. +358400159645.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 19.12.2021. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Kuopio/Metsasiakasvastaava–vuorotteluvapaan-sijaisuus_NB6013877

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Metsä hankkii puuraaka-aineen UPM:n tuotantolaitoksille Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Suuri osa puusta hankitaan suomalaisilta yksityismetsänomistajilta. Puukaupan lisäksi tarjoamme metsänomistajille laajan valikoiman metsäomaisuuden hoitoon ja metsän omistamiseen liittyviä palveluja. Haluamme ylläpitää metsien hyvinvointia ja auttaa asiakkaitamme tekemään oikeat ratkaisut metsänhoidossa ja metsänuudistamisessa. www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Pasi Hakkarainen
pasi.hakkarainen@upm.com
+358400159645