Metsäasiakasvastaavia

UPM Puunhankinta ja metsätalous hakee vakituisiin työsuhteisiin Jämsän ja Jyväskylän metsäasiakasyksiköihin Metsäasiakasvastaavia.

Metsäasiakasvastaava palvelee metsänomistaja-asiakkaitamme sekä puukaupallisissa että metsäpalveluiden myyntiin liittyvissä tehtävissä. Edellytämme vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri) sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä verkostoitua eri sidosryhmien kanssa. Toimipisteet ovat Petäjävedellä ja Jyväskylässä.

Lisätietoja tehtävistä antavat Metsäasiakaspäälliköt Tapani Melkas (Petäjävesi), puh. +358405185579 ja Kari Viinikainen (Jyväskylä), puh. +358405188351.

Lisätietoa hakuajoista osoitteessa www.upm.fi /tyopaikat.

Työnantajan kuvaus

Yhtiössämme työskentelee globaalisti noin 20 000 henkilöä. UPM uudistaa bio- ja metsäteollisuutta. Rakennamme kestävää tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Paper Asia, UPM Paper Europe and North America ja UPM Plywood. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti, ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10 miljardia euroa. UPM – The Biofore Company www.upm.fi

Puunhankinta ja metsätalous vastaa UPM:n puuraaka-aineen hankinnasta Suomesta, Venäjältä ja Baltian maista. Yhtiön tehtaiden tarvitsemasta puumäärästä valtaosan hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluja. Lisäksi vastaamme sekä yhtiön että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. www.metsämaailma.fi