METSÄASIANTUNTIJA

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat metsäalan palvelut Kouvolassa, Iitissä, Kotkassa, Pyhtäällä ja osassa Loviisaa. Palveluksessamme on 23 toimihenkilöä, toimipaikkoja on 5 ja liikevaihto on noin 6,5 miljoonaa euroa. Olemme vakavarainen toimija, jonka työllistävä vaikutus on noin 60 henkilötyövuotta.

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen metsäasiantuntijaa

myynti-ja asiakaspalvelutehtäviin toimialueellemme. Edellytämme tehtävään soveltuvaa metsäalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme aiempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä, hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä, markkinointi- ja palveluhenkisyyttä sekä sitoutunutta asennetta työhön.

 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen aktiivisesti toimintaansa kehittävässä Metsänhoitoyhdistyksessä. Palkkaus YT/METO-työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa 1.10 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset ansioluetteloineen 21.8. klo 16 mennessä osoitteeseen jari.ursin@mhy.fi.

 

Lisätietoja antaa Jari Ursin 0400 354 989

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso ry

Vanhamaantie 22, 47200 Elimäki

www.mhy.fi/kymenlaakso

www.facebook.com/metsanomistajatkymenlaakso