METSÄASIANTUNTIJA

Metsänhoitoyhdistys Sotkamo tuottaa kaikkia metsätalouteen liittyviä palveluita toimialueellaan Sotkamossa. Vakinaista henkilöstöä meillä on kahdeksan, toimipaikkoja yksi. Yhdistyksen liikevaihto on hieman alle 5 milj. euroa vuodessa. Olemme vakavarainen ja merkittävin yksityismetsätalouden toimija toimialueellamme.

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen metsäasiantuntijaa aktiivisesti kehittyvään metsänhoitoyhdistykseen. Tarjoamme perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuutta päästä tuloshakuisen, innovatiivisen ja rautaisella ammattitaidolla asiakkaitaan palvelevan tiimin jäseneksi.

Työtehtäviin kuuluvat asiantuntijapalveluiden myynti sekä suunnittelu- ja puukaupalliset tehtävät.

Edellytyksenä on tehtävään sopiva koulutus. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön.

Aiempi työkokemus metsäalan toimihenkilötehtävistä ja/tai työskentely energiapuun parissa katsotaan eduksi.

Olet toimeen tarttuva, markkinointihenkinen, tiimipelaaja ja sitoutunut työhösi. Jos tunnistat itsesi näistä ominaisuuksista, olet etsimämme henkilö. Palkkaus YT-METO TES. Työ alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen 23.9.2020 klo 16 mennessä sähköpostitse mika.korhonen@mhy.fi. Hakemuksia ei palauteta.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Mika Korhonen p. 040 512 9334, mika.korhonen@mhy.fi

Metsänhoitoyhdistys Sotkamo ry

Akkoniementie 6

88600 Sotkamo