Metsäasiantuntija

Oletko sinä uudella tavalla metsäalasta ajatteleva metsäasiantuntija?

Roolisi tiimissämme
Puukauppa ja metsäpalveluiden myyntitiimimme tarvitsee vahvistusta joukkoonsa. Haemme metsäasiantuntijoita toimimaan puunoston ja metsäpalveluiden myynnin tehtävissä. Toimialueesi tulee sijoittumaan Kainuun alueelle. Toimipaikkasi on Kajaani tai Suomussalmi, mutta työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Tarvittavat taidot
Työn toimenkuva koostuu asiakaslähtöisestä ja tuloksellisesta myynnin toiminnasta. Sinulla on näkemystä puunoston ja metsäpalveluiden tehtävistä. Myynti- ja markkinointiosaaminen sekä niiden ymmärtäminen edesauttavat sinua onnistumaan tehtävässä.

Tiimiin mukaan
Arvostamme laadukasta asiakaspalvelua, joka on mahdollista ajankäytön hallinnalla uuden asiakasportaalin ansiosta. Itsenäinen työskentely soveltuu sinulle ja koet olevasi mukana yhteistä innovatiivista menestystämme.

Hakuohjeet
Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen paavo.sutinen@metsatkuntoon.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi.

Työnantajan kuvaus

Suomen Metsät Kuntoon Oy on vuonna 2014 perustettu kainuulainen metsäpalveluyritys ja olemme päättäneet tulla Suomen metsäpalveluiden ykköstoimijaksi. Kovan kasvun tueksi haemme joukkoomme uudella tavalla metsäalasta ajattelevia aktiivisia tekijöitä!

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, aktiiviseen ja ammattimaiseen tekemiseen sekä vastuullisuuteen. Palvelutarjontamme kattaa kaikki metsänomistajan tarvitsemat palvelut: puukaupan, metsänhoidon, yksityistie- ja asiantuntijapalvelut. Olemme välittäneet metsätiloja vuodesta 2018 alkaen ja myyneet metsätiloja yli 100 kpl (5 200 ha). Toimistomme sijaitsevat Suomussalmella, Kajaanissa ja Ylämyllyssä. Toimialueemme kattaa Kainuun lisäksi Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon. Kuluvalla tilikaudella liikevaihtomme kasvaa noin 10 miljoonaan euroon ja työllistämme tällä hetkellä noin 80 henkilötyövuotta.

Lisätietoja antaa

Paavo Sutinen
paavo.sutinen@metsatkuntoon.fi
0401984009