Metsäasiantuntija

Haemme Kiuruvedelle vakituiseen työsuhteeseen

METSÄASIANTUNTIJAA

Työtehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien hoito sekä palveluiden markkinointi ja myynti. Vastaat toimialueellasi jäsentemme metsäomaisuuden kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä metsänomistajien kanssa.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Asiakaspalveluhenkisyys ja asiakaspalvelutaidot ovat ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle.

Arvostamme Sinulta sitoutunutta ja ennakkoluulotonta asennetta työhön, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä asioiden loppuun saakka tekemistä.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, tuotteisiin ja alueeseen sekä vakituisen työsuhteen aktiivisesti toimintaansa kehittävässä suuressa metsänhoitoyhdistyksessä.

Kannustavan palkkauksen lisäksi tarjoamme hyvät luontaisedut sekä kannustinjärjestelmät.

Hakemukset liitteineen 20.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen:

aleksi.polkki@mhy.fi

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Savotta on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat metsäalan palvelut 10 kunnan alueella Ylä- ja Koillis-Savossa. Toimialueemme lähes 13 000 metsänomistajaa omistavat metsää 500 000 ha.

Palveluksessamme on 40 toimihenkilöä. Työllistämme toimihenkilöitä, yrittäjiä ja metsureita lähes 150 htv. Liikevaihtomme on 11 miljoonaa euroa.

Lisätietoja meistä: mhy.fi/savotta

Lisätietoja antaa

metsäpalvelupäällikkö Aleksi Pölkki sekä johtaja Ari Ruotsalainen
aleksi.polkki@mhy.fi
040 561 5045 (Aleksi Pölkki), 0400 254610 (Ari Ruotsalainen)