Metsäasiantuntija

Oletko sinä uudella tavalla metsäalasta ajatteleva metsäasiantuntija?

Roolisi tiimissämme

Tuotannon tiimimme muodostaa yrityksemme selkärangan hoitaen korjuun, logistiikan ja metsänhoitotöiden toteutuksen.

Nyt tiimissämme on avautumassa paikka lisävahvistukselle. Haemme metsäasiantuntijaa tuotannon puolelle. Toimialueesi tulee sijoittumaan Etelä-Kainuun alueelle. Toimipaikkasi on Kajaani tai Suomussalmi, mutta työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Tarvittavat taidot

Työn toimenkuva koostuu korjuun ja logistiikan tehtävistä.

Voit olla vastavalmistunut tai toimialamme konkari. Pääasia on, että olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja omaksut nopeasti uudet järjestelmät. Ongelmanratkaisu- ja tiimityötaidot edesauttavat sinua onnistumaan tehtävässä.

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen janne.seppanen@metsatkuntoon.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi ja ansioluettelosi. Hakemuksen voit jättää myös nettisivujemme kautta tästä linkistä.

Haku on auki 8.5.2022 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Seppänen keskiviikkona 20.4. klo 10 -12 ja keskiviikkona 27.4. klo 14 -16 tai muina aikoina erikseen sovittaessa puh. 040 557 8467 / janne.seppanen@metsatkuntoon.fi

👇

Käy katsomassa, minkälainen työpaikka Metsät Kuntoon on https://metsatkuntoon.fi/rekry/

Työnantajan kuvaus

Suomen Metsät Kuntoon Oy on vuonna 2014 perustettu kainuulainen metsäpalveluyritys ja olemme päättäneet tulla Suomen metsäpalveluiden ykköstoimijaksi. Kovan kasvun tueksi haemme joukkoomme uudella tavalla metsäalasta ajattelevia aktiivisia tekijöitä!

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, aktiiviseen ja ammattimaiseen tekemiseen sekä vastuullisuuteen. Palvelutarjontamme kattaa kaikki metsänomistajan tarvitsemat palvelut: puukaupan, metsänhoidon, yksityistie- ja asiantuntijapalvelut. Toimistomme sijaitsevat Suomussalmella, Kajaanissa ja Ylämyllyssä. Toimialueemme kattaa Kainuun lisäksi Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon. Kuluvalla tilikaudella liikevaihtomme kasvaa noin 12 miljoonaan euroon ja työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilötyövuotta.

Lisätietoja antaa

Janne Seppänen
janne.seppanen@metsatkuntoon.fi
0405578467