METSÄASIANTUNTIJA

Metsänhoitoyhdistys Sotkamo tuottaa kaikkia metsätalouteen liittyviä palveluita Sotkamossa. Vakinaista henkilöstöä meillä on yhdeksän, toimipaikkoja yksi. Yhdistyksen liikevaihto on hieman alle 5 milj. euroa vuodessa. Olemme vakavarainen ja merkittävin yksityismetsätalouden toimija toimialueellamme.

 

Haemme kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen metsäasiantuntijaa aktiivisesti kehittyvään metsänhoitoyhdistykseen. Tarjoamme perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuutta päästä tuloshakuisen, innovatiivisen ja rautaisella ammattitaidolla asiakkaitaan palvelevan tiimin jäseneksi.

Työtehtäviin kuuluvat asiantuntijapalveluiden myynti sekä suunnittelu- ja puukaupalliset tehtävät aluevastuullisena metsäasiantuntijana.

Edellytyksenä on tehtävään sopiva koulutus. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön.

Aiempi työkokemus metsäalan toimihenkilötehtävistä ja/tai mhy-kentässä katsotaan eduksi.

Olet toimeen tarttuva, markkinointihenkinen, tiimipelaaja ja sitoutunut työhösi. Viihdyt työssäsi kentällä ja asiakkaiden parissa. Jos tunnistat itsesi näistä ominaisuuksista, olet etsimämme henkilö. Palkkaus YT-METO TES. Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen 12.8.2022 klo 16 mennessä sähköpostitse mika.korhonen@mhy.fi. Hakemuksia ei palauteta.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Mika Korhonen p. 040 512 9334

Toiminnanjohtaja

mika.korhonen@mhy.fi