Metsäasiantuntija

Haemme metsäasiantuntijaa Parkanon toimistolle.

Työtehtäviin kuuluvat puukauppaan, metsänhoitoon ja asiantuntijapalveluihin liittyvien palveluiden markkinointi ja myynti ja toteutus sekä metsänomistajien neuvonta.

Arvostamme yksityismetsätalouden ja puukaupan tuntemusta, markkinointi- ja palveluhenkisyyttä, hyvää organisointikykyä sekä sitoutunutta otetta työhön.

Edellytämme hakijoilta vähintään metsäalan ammattikorkeakoulun tasoista tutkintoa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön.

Palkkaus YT/METO-työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valittavalle henkilölle suoritetaan turvallisuusselvitys  turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

Hakemukset ansioluetteloineen 7.8.2022 mennessä osoitteeseen aki.haapaniemi@mhy.fi. Haastattelut aloitamme heti hakemuksen saavuttua ja rekrytointi voidaan tehdä ennen hakuajan päättymistä.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Kihniö-Parkano toimii kahden kunnan alueella ja toimistot ovat Parkanossa ja Kihniössä. Metsänomistajajäseniä on 1200 ja jäsenet omistavat metsää 50 000 ha. Palveluksessamme on 6 toimihenkilöä.

Lisätietoja antaa

Aki Haapaniemi, toiminnanjohtaja
aki.haapaniemi@mhy.fi
044 7393100