METSÄASIANTUNTIJA

Haemme Sonkajärvelle

METSÄASIANTUNTIJAA

Työtehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien hoito sekä palveluiden markkinointi ja myynti. Vastaat toimialueellasi jäsentemme metsäomaisuuden kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä metsänomistajien kanssa.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Asiakaspalveluhenkisyys ja asiakaspalvelutaidot ovat ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle.

Arvostamme aiempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, asioiden loppuun saakka tekemistä sekä sitoutunutta asennetta työhön.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, tuotteisiin ja alueeseen sekä vakituisen työsuhteen aktiivisesti toimintaansa kehittävässä suuressa metsänhoitoyhdistyksessä.

Olemme kiinnostuneita myös yrittäjäpohjaisesta toimihenkilösopimuksesta ostopalveluna työsuhteisen sopimuksen vaihtoehtona.

Kannustavan palkkauksen lisäksi tarjoamme hyvät luontaisedut sekä kannustinjärjestelmät.

Metsäasiantuntijan työ alkaa syyskuun aikana tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 31.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäpalvelupäällikkö Antti Bovellan p. 040 519 3937 sekä  johtaja Ari Ruotsalainen p. 0400 254 610

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Savotta toimii 10 kunnan alueella Ylä- ja Koillis-Savossa.

Toimialueemme lähes 13 000 metsänomistajaa omistavat metsää 500 000 ha.

Palveluksessamme on 40 toimihenkilöä. Työllistämme toimihenkilöitä, yrittäjiä ja metsureita lähes 150 htv. Liikevaihtomme on 12 miljoonaa euroa.

Lisätietoja meistä: mhy.fi/savotta