METSÄASIANTUNTIJA

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo toimii 12 kunnan alueella. Toimialueemme lähes 20 000 metsänomistajaa omistavat metsää 742 000 ha. Palveluksessamme on 85 toimihenkilöä. Työllistämme toimihenkilöitä, yrittäjiä ja metsureita lähes 300 htv. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa.

Lisätietoja meistä: mhy.fi/etelasavo

 

Haemme

METSÄASIANTUNTIJAA

Toimipisteesi sijaitsee Juvan toimistolla. Työtehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien hoito sekä palveluiden markkinointi ja myynti Länsi-Juvan alueella. Vastaat toimialueellasi metsänomistajien metsäomaisuuden hoitamisesta heidän toiveidensa mukaisesti.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Asiakaspalveluhenkisyys ja asiakaspalvelutaidot ovat ehdoton edellytys työn menestyksekkäälle hoitamiselle.

Arvostamme aiempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä sitoutunutta asennetta työhön.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään, tuotteisiin ja alueeseen sekä vakituisen työsuhteen aktiivisesti toimintaansa kehittävässä suuressa metsänhoitoyhdistyksessä. Palkkaus YT-METO TES.

Hakuaika päättyy 26.8.2022

Tutustu tehtävään ja hae työpaikkaa osoitteessa jobs.toitasuomesta.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Petteri Käyhkö p. 040 357 1050 petteri.kayhko@mhy.fi