Metsäasiantuntija

Haemme

METSÄSIANTUNTIJAA SIJOITUSPAIKKANA PAIMIO

Metsäasiantuntijan tehtäviin kuuluu metsäpalvelujen tarjoaminen metsänomistajille ja töiden toteutus yhdessä tiimin jäsenten kanssa. Odotamme sinulta metsäalan koulutusta (vähintään metsätalousinsinööri tai vastaava) sekä hyviä ATK-taitoja. Lisäksi arvostamme markkinahenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta, sekä kokemusta puunkorjuusta ja metsänhoitotöiden toteutuksesta. Metsäenergia-tuntemus luetaan eduksi. Luonteeltasi olet ulospäin suuntautunut, joustava sekä omaat hyvät tiimityötaidot.

Palkkaus YT/Meto -työehtosopimuksen mukainen. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa 24.11.2016 mennessä osoitteella Mhy Lounametsä, Kuralankatu 2, 20540 Turku tai sähköpostilla harri.tasanen@mhy.fi. Lähetykseen merkintä ”Metsäasiantuntija”. Hakemuksia emme palauta.

Lisätietoja antaa johtaja Harri Tasanen 0500 560 544.

Työnantajan kuvaus

Mhy Lounametsä toimii Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella yhteensä 21 kunnan alueella. Yhdistyksellä on jäseniä 7500 ja heidän omistamansa metsäpinta-ala 200 000 ha. Mhy:n liikevaihto on 14 milj. € ja palveluksessa on 32 toimihenkilöä, jotka toimivat alueellisissa tiimeissä.