Metsäasiantuntija

Tule meille Metsäasiantuntijaksi!

Haemme joukkoomme aktiivista ja tuloshakuista metsäasiantuntijaa Limingan toimipisteeseen.

 

Tarjoamme toimialueemme metsänomistajille kattavat Metsänomistajat-ketjun mukaiset palvelut ja markkinoimme niitä heille myös aktiivisesti. Hyödynnämme toiminnassamme uusinta tietotekniikkaa muun muassa OmaMetsä-palvelua.

Metsäasiantuntijana toimit pääasiassa Tyrnävän metsäomistajien parissa, hoitaen puukauppaan, metsänhoitoon, metsäomaisuuden arviointiin ja suunnitteluun liittyvien töiden markkinointia sekä asiakassuhteiden ylläpitoa. Työssäsi pääset siis tekemään määrätietoista työtä metsien hyväksi yhdessä alueen metsänomistajien kanssa. Tässä työssä voit hyödyntää aiemmin oppimaasi ja samalla kartuttaa uutta osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, hyvät työtilat ja -välineet. Meillä pääset osaksi hyvähenkistä, työtäsi tukevaa ja eteenpäin katsovaa työyhteisöä.

Hakemus ja CV 28.10.2022 mennessä sähköpostilla marko.koskela@mhy.fi. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Siikalakeus hakee 22 toimihenkilönsä joukkoon vahvistusta. Toimimme seitsemän kunnan alueella. Liikevaihtomme on noin 5,2 miljoonaa euroa ja metsänomistajajäseniä meillä on noin 3000. Olemme paikallinen ja ihmisläheinen organisaatio, joka ajaa aidosti alueen metsänomistajien etuja. Toimimme osana koko maan kattavaa Metsänomistajat-ketjua.

Lisätietoja antaa

johtaja Marko Koskela
marko.koskela@mhy.fi
0444937443