Metsäasiantuntija

Haemme uutta työkaveria metsäasiantuntijaksi vakituiseen työsuhteeseen yhdistyksemme Heinäveden toimistolle.

Etsinnässä on tavoitteellinen metsäalan osaaja palveluiden myyntiin ja markkinointiin sekä asiakkuuksien hoitoon. Tärkeimmät kumppanisi arjessasi ovat metsänomistajat. Tehtäväsi on olla heidän kanssaan samalla puolella kuunnellen, neuvoen ja auttaen metsäomaisuuden hoidossa. Tämä tiivis yhteistyökumppanuus onnistuu parhaiten, jos sinulta löytyy taitoa kohdata erilaisia ihmisiä.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen syntyvät metsäalan osaamisesta ja halusta kehittyä. Toiminnan vapaus ja laaja työnkuva useine työlajeineen edellyttävät sinulta myös päämäärätietoisuutta sekä kykyä oman työn hallintaan ja johtamiseen.

Heinäveden toimipisteellämme työskentelee lisäksesi kaksi muuta metsäasiantuntijaa sekä yhdistyksemme toiminnanjohtaja. Emme edellytä sinulta jatkuvaa läsnäoloa paikkakunnalla – yhdistyksen johtajalle ei ole tärkeää se, missä työskentelet, vaan miten työskentelet. Yhdistyksen toimintakulttuuri ja käytössä olevat ohjelmiston mahdollistavat etätyöskentelyn.

Meidän rehdissä, reilussa ja reippaassa työyhteisössä saat tehdä mielenkiintoista työtä omalla persoonallasi metsämiehen tai -naisen vapaudella.

Tehtävästä maksetaan YT-METO TESin mukaista palkkaa, mutta palkkaus perustuu valittavan henkilön osaamiseen, joten palkkatoiveet otetaan myös huomioon. Työt saat aloittaa heti, kun sinulle sopii.

Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, vastauksia kysymyksiisi antavat tuleva esimiehesi Jussi Hirvonen (puh. 040 834 9986 tai sähköpostitse jussi.hirvonen@mhy.fi) tai hallituksen puheenjohtaja Arto Pelkonen (puh. 040 018 3375). Hakuaika tehtävään päättyy 18.12.2022 ja hakemuksen pääset täyttämään tästä linkistä.

Lisätietoja meistä voit lukea: www.mhy.fi/keski-savo

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Keski-Savo toimii neljän kunnan alueella Heinävedellä, Leppävirralla, Varkaudessa ja Joroisissa.

Lisätietoja antaa

Jussi Hirvonen
jussi.hirvonen@mhy.fi
040 834 9986