Metsäasiantuntija

Haemme kahta metsäasiantuntijaa

vakinaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä vastuualueenasi on puunosto ja tienvarsivarastojen ylläpito kannattavuuden seuranta ja varmistaminen. Vastuualueesi on Itäinen Suomi, Kainuu tai  Keski Pohjanmaalla Kokkolan ympäristö.  Toimit tiiviissä yhteistyössä operaatioasiantuntijan ja logistiikka-asiantuntijan kanssa puunkorjuussa ja toimitustenkin hoidossa. Raportoit alueesi asiakkuus- tai puunhankintapäällikölle.

Menestyäksesi tarvitset jouhevaa ja asioita rakentavasti eteenpäin vievää asennetta, vuorovaikutustaitoja niin tiimisi sisällä kuin metsänomistajienkin kanssa. Koet tulevasi hyvin toimeen metsänomistajien kanssa, ja liikut avoimin mielin metsäasioilla ja -palstoilla.

Arvostamme:

  • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
  • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivista tehtävistä
  • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.
  • Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen metsistä, bioenergiasta ja metsätaloudesta.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja -haluinen sekä keskusteleva. Kartoitat mielelläsi omaa aluettasi ja olet yhteydessä uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa. Toimit jatkuvassa yhteistyössä tiimisi kanssa ja olet tavoitteellinen, sinnikäs, itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 31.12.2022 osoitteeseen rekry@laania.fi. Sähköpostin otsikkokenttään Metsäasiantuntija Kainuu tai Metsäasiantuntija Kokkola. . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään, kun sopiva ehdokas on löytynyt.

Työnantajan kuvaus

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö.  Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisia työhaasteita? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä 120 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

Lisätietoja antaa

Arkisin klo 11-13 Kainuu: Kalle Immonen, Kokkola: Pekka Hyvösaho
etunimi.sukunimi@laania.fi
Immonen: 040 357 2506 Hyvösaho: 0400 224 352