Metsäasiantuntija

Haemme nyt

METSÄASIANTUNTIJAA Pyhäjoen toimistolle

Työtehtäviin kuuluvat puukauppa- ja metsänhoitopalvelujen myynti Pyhäjoella. Pyhäjoen toimitiloissa työskentelee kolme toimihenkilöä.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme aiempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä, markkinointi- ja palveluhenkisyyttä, energisyyttä, ihmissuhdetaitoja sekä sitoutunutta asennetta työhön.

Meillä pääset työskentelemään avoimessa työilmapiirissä. Työntekijöiden ammattitaito on meille tärkeää ja suhtaudumme positiivisesti koulutuksiin. Vahvistamme yhteishenkeä ja tiimityöskentelyä yhteisellä tekemisellä.

Palkkaus on YT/Meto tes:n mukainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan esimerkiksi maaliskuussa 2023. Lähetä vapaamuotoinen hakemus alla olevan linkin kautta 10.2.2023 mennessä.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala ry toimii kahdentoista kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhä- ja Kalajokilaaksojen alueella. Palvelemme noin 7.200 metsänomistajajäsentä 43 toimihenkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 11 miljoonaa euroa. Tuotamme metsänomistajille monipuolisia puukauppa-, metsänhoito- ja asiantuntijapalveluja. Toimialueemme hakkuusuunnite on 1,7 milj m3.

Lisätietoja antaa

Maunu Kilpivaara
maunu.kilpivaara@mhy.fi
044 243 8275