Metsäasiantuntija

Haemme METSÄASIANTUNTIJAA Heinolaan vastaamaan alueen puunostosta.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde 6 kuukauden ajalle, 1.5. alkaen (vuorotteluvapaan sijaisuus).

Toimit vastuualueellasi itsenäisesti Koskisen edustajana ja vastaat puunostosta sekä tuloksellisesta ja toimivasta yhteistyöstä metsänomistajiin ja muihin sidosryhmiin.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.  Arvostamme aiempaa työkokemusta puunhankinnan tehtävistä sekä positiivista ja aktiivista asennetta. Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa metsäalankoulusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäjohtaja Joonas Ojasalo
joonas.ojasalo@koskisen.com
p. 040 720 6920

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.02.2023 mennessä https://koskisen.fi/konserni/tyopaikat/

Koskisen puunhankinta tunnetaan hankinta-alueellaan luotettavana puunostajana. Vuosittain hankimme noin 2 miljoonaa kuutiota puuta suomalaisilta metsänomistajilta. Puusta jalostamme Koskisen tehtailla koivuvaneria, lastulevyä, sahatavaraa ja sen jalosteita sekä ohutviiluvaneria. Metsästä saatava hakkuutähde ja tuotannon sivutuotteet toimitetaan voimalaitoksille lämmön tuotantoon.

Työnantajan kuvaus

Meitä Koskislaisia on jo yli 900. Meitä yhdistää hyvä yhteistyö ja usko omiin kykyihimme sekä rohkeus uuden luomiseen.  Meillä on tapana tehdä parhaamme joka päivä – turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Koskisen on suomalainen puutuoteteollisuuden edelläkävijä. Meillä on pitkät perinteet asiakaslähtöisessä puutuotteiden valmistuksessa. Käsissämme puusta jalostuu aikaa kestäviä tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi.

Olemme alueemme merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä Järvelässä, jossa saha- ja levyteollisuuden yksikkömme sijaitsevat.

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja sen kehittäminen on ykkösjuttu. Panostamme osaamisen kehittämiseen mm. oppisopimuskoulutusta aktiivisesti hyödyntämällä. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille aivan ensiarvoisen tärkeää.  Kun henkilöstö voi hyvin, ovat myös edellytykset kannattavalle, tuottavalle ja pitkäikäiselle toiminnalle varmalla pohjalla.

Lisätietoja antaa

Metsäjohtaja Joonas Ojasalo
joonas.ojasalo@koskisen.com
040 720 6920