Metsäasiantuntija

Haemme metsäasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen Kokkolan alueelle. Tässä tehtävässä vastuualueenasi on puunosto ja tienvarsivarastojen ylläpito kannattavuuden seuranta ja varmistaminen. Tiimisi ja lähimmät yhteistyökumppanisi ovat operaatio- ja logistiikka-asiantuntijamme. Raportoit Keski-Suomen puunhankintapäällikölle.

Liikut avoimin mielin metsäasioilla ja -palstoilla. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset leppoisan asenteen ja sujuvana ratkaisulähtöisen ajattelutavan, sekä hyvät vuorovaikutustaidot niin tiimisi sisällä kuin asiakkaidemme, metsänomistajien kanssa.

Arvostamme:

  • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
  • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivista tehtävistä
  • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
  • Hyvää tuntemusta metsistä, bioenergiasta ja metsätaloudesta.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja -haluinen sekä keskusteleva. Olet oma-aloitteinen kartoittaessasi vastuualuettasi uusia ja jo tunnetumpia asiakkaita. Jatkuvassa yhteistyössä tiimisi kanssa ja olet tavoitteellinen, sinnikäs, itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi.  Tarkempi ostoalue rakentuu valittavan henkilön mukaan.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille sähköpostilla viimeistään 28.2.2023 osoitteeseen rekry@laania.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään Metsäasiantuntija Kokkola.

Työnantajan kuvaus

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö.  Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisia työhaasteita? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä 120 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

Lisätietoja antaa

Arkisin klo 13-15 Jarkko Suokas
jarkko.suokas@laania.fi
050 385 7003