Metsäasiantuntija

Etsimme tiimiimme metsäasiantuntijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Merikarvian pitäjään.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien hoitaminen sekä palveluiden myynti ja markkinointi. Tärkeimmät kumppanisi arjessasi ovat metsänomistajat, joiden metsäomaisuudesta pääset huolehtimaan heitä kuunnellen, neuvoen ja auttaen.

Menestyt tehtävässä, jos olet ulospäinsuuntautunut, markkinointihenkinen sekä itsenäiseen työhön kykenevä. Toivomme myös jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Esihenkilönäsi toimii Vesa, joka antaa vapauden tehdä ja toimia ihmisiin luottaen. Jos virheitä tapahtuu, asiat selvitetään ja niistä otetaan oppia.

Tehtävästä maksetaan YT-METO TESin mukaista palkkaa. Lisäksi huomioimme palkkauksessa henkilön kokemuksen ja osaamisen. Käytössämme on myös e-passi sekä tulospalkkiojärjestelmä.

Merikarvian alueella onkin paljon mahdollisuuksia tehdä hyvää tulosta. Paikkakunta sijaitsee meren rannalla kivikkoisessa saaristossa ja kylällä on mukava pöhinä päällä. Jos viihdyt kalastuksen ja metsien parissa vapaa-ajallakin, on Merikarvia loistava paikka sinulle.

Työt saat aloittaa heti, kun sinulle sopii. Hakuaika tehtävään päättyy 28.2.2023 ja hakemuksen pääset täyttämään alla olevasta linkistä. Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, vastauksia kysymyksiisi antavat tuleva esihenkilösi Vesa Yli-Hongisto (p. 050 0832 681).

Hae tehtävään Mhy Satakunta: Metsäasiantuntija

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Satakunta on valo- ja vetovoimainen yhdistys, jossa henkilöstön työtyytyväisyys on keskimääräistä parempi. Meidän 15 hlön porukassa on mahtava yhteishenki, vertaistukea saatavilla sekä asian- ja ajanmukaiset työkalut ja toimitilat käytössämme.

Lisätietoa meistä voit lukea: www.mhy.fi/satakunta

Lisätietoja antaa

Vesa Yli-Hongisto
vesa.yli-hongisto@mhy.fi
050 0832 681