Metsäasiantuntija

Etsimme uutta työkaveria

METSÄASIANTUNTIJAKSI

vakituiseen työsuhteeseen metsänhoitoyhdistyksemme Haukivuoren toimistolle

Taipale, Nykälä, Häkkilä ja Pohjalahti ovat vailla ihmisten kanssa viihtyvää ja onnistumisista innostuvaa metsäalan ammattilaista asiakkuuksien hoitoon, palveluiden myyntiin ja markkinointiin. Tärkeimmät kumppanisi arjessasi ovat metsänomistajat, joiden metsäomaisuudesta pääset huolehtimaan.

Meillä saa töissä olla hauskaa ja työkavereilta saa tukea. Yhdistyksemme kehittää jatkuvasti toimintaansa. Yhdistys on yhtä kuin sen työntekijät ja henkilöstö pääsee osallistumaan toiminnan suunnitteluun. Yhdistyksen kehittämistä ei tehdä vain toiminnan osalta, vaan tarjoamme myös työntekijöillemme kouluttautumismahdollisuuksia. Luonnollisesti myös hyvin hoidettu perehdytys on meillä tärkeässä roolissa.

Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antavat soveltuva koulutus sekä aikaisempi työkokemus metsäalan toimihenkilötehtävistä yhdistettynä vuorovaikutus- ja myyntitaitoihin, joiden avulla rakennat vahvoja asiakassuhteita.

Tehtävästä maksetaan YT-METO TESin mukaista palkkaa. Työt voit aloittaa heti, kun sinulle sopii.

Tuleva työkaverisi on kertonut, että mukavinta metsäasiantuntijan työssä ovat monipuoliset työtehtävät, mukava työyhteisö, maastokäynnit ja yhteistyö metsänomistajien kanssa. Uskotko, että myös sinä viihtyisit tällaisessa tehtävässä?

Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, vastauksia kysymyksiisi antaa tuleva esimiehesi Vesa Väänänen numerosta 0400 754 252 tai sähköpostitse vesa.vaananen@mhy.fi. Hakuaika päättyy 12.3.2023. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta!

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo toimii 12 kunnan alueella. Toimialueemme lähes 20 000 metsänomistajaa omistavat metsää 742 000 ha. Palveluksessamme on 80 toimihenkilöä. Työllistämme toimihenkilöitä, yrittäjiä ja metsureita lähes 300 htv. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa.

Lisätietoja meistä: mhy.fi/etelasavo

Lisätietoja antaa

Vesa Väänänen
vesa.vaananen@mhy.fi
0400 754 252