Metsäasiantuntija

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisia työhaasteita? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä 120 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

Haemme metsäasiantuntijaa

vakinaiseen työsuhteeseen Turun alueelle (mm. Mynämäki, Vehmaa ja Yläne). Tässä tehtävässä vastuualueenasi on puunosto ja tienvarsivarastojen ylläpito kannattavuuden seuranta ja varmistaminen. Puunkorjuussa ja toimitusten hoidossa lähimmät yhteistyökumppanisi ovat operaatio- ja logistiikka-asiantuntijamme. Raportoit puunhankintapäällikölle.

Liikut avoimin mielin metsäasioilla ja -palstoilla. Menestymisesi peruspilareina sinulla on leppoisa ja sujuva asenne ja vuorovaikutustaidot niin tiimisi sisällä kuin asiakkaidemme, metsänomistajien kanssa.

Arvostamme:

  • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
  • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivista tehtävistä
  • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.
  • Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen metsistä, bioenergiasta ja metsätaloudesta.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja -haluinen sekä keskusteleva. Olet oma-aloitteinen kartoittaessasi vastuualuettasi uusia ja jo tunnetumpia asiakkaita. Jatkuvassa yhteistyössä tiimisi kanssa ja olet tavoitteellinen, sinnikäs, itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi.

Työnantajan kuvaus

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö.  Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Lisätietoja antaa

Arkisin klo 11-13 Marko Jaakkola
marko.jaakkola@laania.fi
050 385 3209