Metsäasiantuntija

Haemme Metsänhoitoyhdistys Roineeseen metsäasiantuntijaa huolehtimaan metsänomistajien menestyksestä Pälkäneen alueella.

Työtehtäviisi kuuluvat puukauppaan, metsänhoitoon ja asiantuntijapalveluihin liittyvien palveluiden markkinointi, myynti ja toteutus sekä metsänomistajien neuvonta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkuvan hyvähenkisessä ja auttavassa työyhteisössä. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään. Tarjoamme myös maastokäynneistä ja toimistotöistä koostuvaan tehtävään joustavat työajat ja osittaisen mahdollisuuden etätyöhön.

Odotamme Sinulta:

  • Soveltuvaa metsäalan koulutusta
  • Hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä
  • Markkinointi- ja palveluhenkisyyttä
  • Kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön
  • Tietoteknistä osaamista
  • Aktiivista ja sitoutunutta otetta työhön sekä palveluidemme kehittämiseen

Palkkaus YT/METO työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 19.3.2023 mennessä linkin kautta: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2519708-mhy-roine-metsaasiantuntija

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Sami Heikkilä (p. 0444939511 sami.heikkila@mhy.fi) tai hallituksen puheenjohtaja Outi Pettersson (p. 050-5760453 outi.pettersson@gmail.com).

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Roine toimii Kangasalan ja Pälkäneen alueella aivan Tampereen kasvukeskuksen kupeessa ja on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Palveluksessamme on 8 toimihenkilöä ja liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa. Tutustu meihin tarkemmin: mhy.fi/roine

Lisätietoja antaa

Sami Heikkilä
sami.heikkila@mhy.fi
0444939511