Metsäasiantuntija

Metsäasiantuntija energiapuun hankintaan Pohjois-Savoon

Haemme metsätoimihenkilöä hankintaesimiehemme vanhempainvapaan ajaksi 1.5.2023 – 31.1.2024. Myös pitempi työsuhde mahdollinen.

Tehtäviisi kuuluu energiapuun ostoon ja hankintaan sekä haketoimituksiin liittyvät monipuoliset tehtävät.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan työtehtävän, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi kasvavalla uusiutuvan energian toimialalla. Käytössämme on Forest by Pinja toiminnanohjausjärjestelmä.

Odotamme sinulta metsäalan koulutusta (metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja) ja arvostamme kokemusta puunhankinnasta, mutta opiskelujen loppuvaiheessa olevat hakijatkin huomioidaan.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, omatoimisuutta sekä valmiutta liikkua koko maakunnan alueella.

Toimipaikka voidaan sopia, mutta mielellään Kuopion seudulla.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla viimeistään 24.3.2023 osoitteeseen tuomo.siponen@kaskihake.fi. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomo Siponen puh. 0500 172385 tai tuomo.siponen@kaskihake.fi

Työnantajan kuvaus

Kaskihake Oy on pohjoissavolainen energiapuun hankintayhtiö. Hankimme metsänomistajilta ja yhteistyökumppaneilta energiapuuta pysty- ja hankintakaupalla. Toimitamme metsähaketta maakunnan energiantuottajille.

Lisätietoja antaa

Tuomo Siponen
tuomo.siponen@kaskihake.fi
0500172385