Metsäasiantuntija

Etsimme uutta työkaveria

METSÄASIANTUNTIJAKSI

vakituiseen työsuhteeseen metsänhoitoyhdistyksemme Virtasalmen toimistolle

Nykyisen metsäasiantuntijamme siirtyessä syksyllä eläkkeelle ovat Virtasalmen alueen metsänomistajat vailla ihmisten kanssa viihtyvää ja onnistumisista innostuvaa metsäalan ammattilaista asiakkuuksien hoitoon, palveluiden myyntiin ja markkinointiin. Tärkeimmät kumppanisi arjessasi ovat metsänomistajat, joiden metsäomaisuudesta pääset huolehtimaan.

Meillä saa töissä olla hauskaa ja työkavereilta saa tukea. Yhdistyksemme kehittää jatkuvasti toimintaansa. Yhdistys on yhtä kuin sen työntekijät ja henkilöstö pääsee osallistumaan toiminnan suunnitteluun. Yhdistyksen kehittämistä ei tehdä vain toiminnan osalta, vaan tarjoamme myös työntekijöillemme kouluttautumismahdollisuuksia. Luonnollisesti myös hyvin hoidettu perehdytys on meillä tärkeässä roolissa. Saat nykyiseltä metsäasiantuntijalta kattavan perehdytyksen tehtävään.

Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antavat soveltuva koulutus sekä aikaisempi työkokemus metsäalan toimihenkilötehtävistä yhdistettynä vuorovaikutus- ja myyntitaitoihin, joiden avulla rakennat vahvoja asiakassuhteita.

Tehtävästä maksetaan YT-METO TESin mukaista palkkaa. Työ alkaa toukokuussa.

Tuleva työkaverisi on kertonut, että mukavinta metsäasiantuntijan työssä ovat monipuoliset työtehtävät, mukava työyhteisö, maastokäynnit ja yhteistyö metsänomistajien kanssa. Uskotko, että myös sinä viihtyisit tällaisessa tehtävässä?

Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, vastauksia kysymyksiisi antaa tuleva esihenkilösi Petteri Käyhkö numerosta 040 357 1050 tai sähköpostitse petteri.kayhko@mhy.fi. Hakuaika päättyy 10.4.2023. Hakemuksen pääset täyttämään osoitteessa: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2578318-mhy-etela-savo-metsaasiantuntija

Työnantajan kuvaus

 

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo toimii 12 kunnan alueella. Toimialueemme lähes 20 000 metsänomistajaa omistavat metsää 742 000 ha. Palveluksessamme on 80 toimihenkilöä. Työllistämme toimihenkilöitä, yrittäjiä ja metsureita lähes 300 htv. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa.

Lisätietoja meistä: mhy.fi/etelasavo

Lisätietoja antaa

Petteri Käyhkö
petteri.kayhko@mhy.fi
040 357 1050