Metsäasiantuntija

Haemme metsäasiantuntijaa

vakinaiseen työsuhteeseen toimintamme kasvaessa Suomen kaakkoisosissa. Vastuualueenasi on puunosto ja tienvarsivarastojen ylläpito kannattavuuden seuranta ja varmistaminen. Asuinpaikkasi voisi sijaita vaikkapa Taavetissa tai jossakin lähialueen kunnassa tai kaupungissa. Ostoalueesi rakentuu ja tarkentuu yhteistyössä puunhankintapäällikön kanssa. Tiimisi ja lähimmät yhteistyökumppanisi ovat operaatio- ja logistiikka-asiantuntijamme Etelä-Suomen puunhankinta-alueellamme. Raportoit puunhankintapäällikölle.

Liikut ennakkoluulottomasti metsäasioilla ja metsäpalstoilla. Liikkuessasi havainnoit ympäristöäsi ja menestyksen avaimet sinulla on käsissäsi. Sinulla on leppoisa asenne ja sujuva ratkaisukeskeinen ajattelutapa, sekä hyvät vuorovaikutustaidot niin tiimisi sisällä kuin asiakkaidemme, metsänomistajien kanssa.

Arvostamme:

  • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
  • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivista tehtävistä
  • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
  • Hyvän tuntemus metsistä, bioenergiasta ja metsätaloudesta.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja -haluinen, keskusteleva ja oma-aloitteinen kartoittaessasi vastuualueesi uusia ja jo tunnetumpia asiakkaita. Jatkuvassa yhteistyössä tiimisi kanssa ja olet tavoitteellinen, sinnikäs, itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille sähköpostilla viimeistään 21.4.2023 osoitteeseen rekry@laania.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään Metsäasiantuntija Kaakko.

Työnantajan kuvaus

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö.  Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisia työhaasteita? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä 120 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

Lisätietoja antaa

Arkisin klo 15-16 Pekka Hyvösaho
pekka.hyvosaho@laania.fi
0400 224 352