Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme METSÄASIANTUNTIJAKSI Mänttä-Vilppulan alueelle. Toimipiste sijaitsee Vilppulassa.

Työtehtäviin kuuluvat puukauppaan, metsänhoitoon ja asiantuntijapalveluihin liittyvien palveluiden markkinointi ja myynti sekä metsänomistajien neuvonta.

Arvostamme yksityismetsätalouden ja puukaupan tuntemusta, tuloshakuisuutta, markkinointi- ja palveluhenkisyyttä, hyvää organisointikykyä sekä sitoutunutta otetta työhön.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa metsäalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön.

Palkkaus YT/METO-työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 1.5.2023. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja ja tehtävä voidaan täyttää myös hakuajan kestäessä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 30.4.2023 mennessä linkin kautta:https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2657813-mhy-pohjois-pirkka-metsaasiantuntija

Lisätietoja antaa johtaja Harri Katajamäki puhelimitse 044 7764 553 tai sähköpostilla harri.katajamaki@mhy.fi.

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin. 

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Pirkka on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Toimimme pohjoisella Pirkanmaalla 8 kunnan alueella. Metsänomistajajäseniä on 4700 ja jäsenet omistavat metsää n. 185 000 ha. Palveluksessamme on 26 toimihenkilöä. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/pohjois-pirkka

Lisätietoja antaa

Harri Katajamäki
harri.katajamaki@mhy.fi
044 7764 553