Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme. Etsimme kahta uutta METSÄASIANTUNTIJAA Ähtärin ja Töysän toimistoillemme.

Työtehtäviisi kuuluvat metsänomistajien edunvalvonta, asiakkuuksien hoito, palveluiden markkinointi sekä hankkeiden suunnittelu.

Toivomme sinulta metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa, yksityismetsätalouden tuntemusta, asiakaspalvelukokemusta sekä sujuvia vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja. Menestyt työssä, jos kykenet oma-aloitteiseen tulokselliseen työhön, viihdyt ihmisten kanssa ja osaat ohjata omaa työtäsi.

Meidän 15 henkilön työyhteisössä työkavereilta saa tukea ja pääsee näkemään koko metsäalan kenttää monipuolisesti. Sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä työyhteisössä ja omissa mielenkiinnon kohteissa. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä hakijan toiveiden mukaiseksi.

Työyhteisömme on rento, hyvä ja motivoitunut. Meillä on ihmisiä, jotka aidosti ovat kiinnostuneita metsänomistajien tavoitteista, metsien monipuolisesta käytöstä ja ovat kehittyneet todellisiksi ammattilaisiksi.

Työsuhteessa noudatetaan YT/METO -työehtosopimusta. Toivomme sinun aloittavan työskentelyn mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 5.5.2023 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Arto Alanen puh. 044 557 8097 tai hallituksen puheenjohtaja Kyösti Heikkilä puh. 040 529 6188.

https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2657651-mhy-suomenselka-metsaasiantuntija

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin. 

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Suomenselkä on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/suomenselka

Lisätietoja antaa

Arto Alanen
arto.alanen@mhy.fi
044 557 8097