Metsäasiantuntija

Haemme metsäasiantuntijoita vakinaiseen työsuhteeseen kolmelle alueelle, jotka ovat Etelä-Pohjanmaa/Pohjanmaa, Jyväskylän alue ja Pohjois-Savo. Tehtävässä vastuullasi on puunosto ja tienvarsivarastojen ylläpito kannattavuuden seuranta ja varmistaminen myöhemmin tarkentuvalla vastuualueella. Toimit itsenäisenä puunostajana ja sinulla on tiimin vahva tutki. Tiimisi ja lähimmät yhteistyökumppanisi ovat operaatio- ja logistiikka-asiantuntijamme Keski-Suomen puunhankinta-alueella, jossa raportoit puunhankintapäällikölle.

Metsäasioilla ja metsäpalstoilla liikkumisessa tarvitset avointa mieltä ja hyvää havainnointikykyä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset leppoisan asenteen ja sujuvana ratkaisulähtöisen ajattelutavan, sekä hyvät vuorovaikutustaidot niin tiimisi sisällä kuin asiakkaidemme, metsänomistajien kanssa.

Arvostamme:

  • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
  • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivista tehtävistä
  • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
  • Hyvän tuntemus metsistä, bioenergiasta ja metsätaloudesta.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja -haluinen sekä keskusteleva. Kartoitat oma-aloitteisesti vastuualueesi uusia ja jo tunnetumpia asiakkaita. Jatkuvassa yhteistyössä tiimisi kanssa ja olet tavoitteellinen, sinnikäs, itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille sähköpostilla viimeistään 7.5.2023 osoitteeseen rekry@laania.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään Metsäasiantuntija Keski-Suomi tai Metsäasiantuntija Itä-Suomi.

Yhteystiedot:

Jarkko Suokas puh: 050 385 7003, jarkko.suokas@laania.fi

Kalle Immonen puh: 040 357 2506, kalle.immonen@laania.fi

Työnantajan kuvaus

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö.  Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisia työhaasteita? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä 120 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

Lisätietoja antaa

Arkisin klo 13-15: Keski-Suomi Jarkko Suokas / Itä-Suomi Kalle Immonen
Jarkko 050 385 7003 / Kalle 040 357 2506