Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme METSÄASIANTUNTIJAKSI Maaningalle. Etsinnässä on Siilinjärven toimistollemme aktiivinen ja myyntihenkinen metsäammattilainen, joka osaa toimia sekä yksin että ryhmässä.

Pääasiallisia työtehtäviä ovat yhteydenpito metsänomistajiin, puunmyyntisuunnitelmien laadinta, puun myynti valtakirjoilla sekä puunkorjuu- ja metsänhoitopalveluiden markkinointi ja sopimusten tekeminen. Tehtävässä on määrälliset ja taloudelliset myyntitavoitteet.

Valittavalta henkilöltä edellytämme vähintään metsätalousinsinöörin koulutusta. Työssä menestyminen vaatii hyviä ammatillisia taitoja puukaupassa ja kustannustehokkaassa metsänhoidossa sekä yksityismetsätalouden toimintaympäristön tuntemusta. Tietotekniikan käyttö tulee olla sujuvaa.

30 henkilön työyhteisössämme on sopivassa suhteessa nuoria ja jo kokeneempia henkilöitä. Tiimeillä on ammattijohtajat ja talossa tekemisen meininki. Esihenkilönäsi toimii myyntijohtaja Asko Toivola.

Tarjoamme YT/Meto TES:n mukaisen palkan, nykyaikaiset työvälineet, haasteellisen tehtävän kehittyvässä työyhteisössä sekä kannustavan palkkausjärjestelmän. Yhdistyksemme on hyvässä toiminnallisessa sekä taloudellisessa kunnossa.

Voit aloittaa työskentelyn mahdollisimman pian, viimeistään kesäkuussa 2023.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 30.4.2023 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Pekka Sahlman, puh 0400 378286.

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savo on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/pohjois-savo

Lisätietoja antaa

Pekka Sahlman
pekka.sahlman@mhy.fi
0400 378286