Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme METSÄASIANTUNTIJAKSI.

Tehtävänkuva on selkeä kokonaisuus sisältäen asiakkuuksien hoitoa sekä puukauppa- ja metsänhoitohoitopalvelujen myyntiä. Tärkeimmät kumppanisi arjessasi ovat metsänomistajat Virtasalmella, joiden metsäomaisuudesta pääset huolehtimaan. Virtasalmen toimiston lisäksi tarjoamme hyvät etätyömahdollisuudet Pieksämäen, Mikkelin ja Juvan toimistoilta.

Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antavat soveltuva koulutus sekä aikaisempi työkokemus metsäalan toimihenkilötehtävistä yhdistettynä vuorovaikutus- ja myyntitaitoihin, joiden avulla rakennat vahvoja asiakassuhteita. Emme edellytä, mutta arvostamme aikaisempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä.

Tarjoamme sinulle

  • selkeän toimenkuvan
  • vahvan asiakaskunnan ja toimeliaan alueen
  • viihtyisän ja kehittämishenkisen työyhteisön
  • myönteisen suhtautumisen itsensä kehittämiseen ja kouluttautumismahdollisuuksia
  • hyvät työsuhde-edut
  • kattavan perehdytyksen alueen nykyiseltä eläkkeelle jäävältä asiantuntijalta

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savosta löytyy isona, lähes 80 toimihenkilön, organisaationa tukea monipuolisesti työtehtäviin ja erityisasiantuntemusta vaativiin palveluihin. Työilmapiiri on hyvä ja keskustelukulttuuri avoin. Yhdistyksemme kehittää jatkuvasti toimintaansa. Yhdistys on yhtä kuin sen työntekijät ja henkilöstö pääsee osallistumaan toiminnan suunnitteluun.

Esihenkilönäsi toimii asiakkuuspäällikkö Petteri Käyhkö, joka on tehtävässään kannustava, valmentava, helposti lähestyttävä sekä kuunteleva.

Työskentelyn voit aloittaa touko-kesäkuussa. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 10.5.2023 mennessä linkin kautta: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2754539-mhy-etela-savo-metsaasiantuntija. Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Käyhkö (petteri.kayhko@mhy.fi, p. 040 357 1050).

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/etela-savo

Lisätietoja antaa

Petteri Käyhkö
petteri.kayhko@mhy.fi
0403571050