Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme METSÄASIANTUNTIJAKSI vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Ulvilan kaupungin Kullaan alueelle.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien hoitaminen sekä palveluiden myynti ja markkinointi. Tärkeimmät kumppanisi arjessasi ovat metsänomistajat, joiden metsäomaisuudesta pääset huolehtimaan heitä kuunnellen, neuvoen ja auttaen.

Tehtävä edellyttää metsäalan koulutusta, mielellään metsätalousinsinööri tai vastaava. Kaikki kokemus metsäalan tehtävistä luetaan eduksi. Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä, palveluhenkisyyttä, markkinointihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, tavoitteellisuutta, hyvää esiintymiskykyä sekä halua oppia uutta.

Menestyt tehtävässä, jos olet ulospäinsuuntautunut, markkinointihenkinen sekä itsenäiseen työhön kykenevä. Toivomme myös jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Metsäasiantuntijana toimit hyvin itsenäisesti omalla toimialueellasi Kullaalla. Esihenkilönäsi toimii Vesa, joka antaa vapauden tehdä ja toimia ihmisiin luottaen. Jos virheitä tapahtuu, asiat selvitetään ja niistä otetaan oppia.

Tehtävästä maksetaan YT-METO TESin mukaista palkkaa. Lisäksi huomioimme palkkauksessa henkilön kokemuksen ja osaamisen. Käytössämme on myös e-passi sekä tulospalkkiojärjestelmä.

Kullaan metsissä on paljon mahdollisuuksia tehdä hyvää tulosta. Koska sama metsäasiantuntijamme on toiminut alueella vuosikymmeniä, on yhdistyksemme markkina-asema alueella vahva.

Työt saat aloittaa lomien jälkeen heti, kun sinulle sopii.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi linkin kautta 26.5.2023 mennessä: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2790258-mhy-satakunta-metsaasiantuntija. Jos tehtävästä jäi vielä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä toiminnanjohtaja Vesa Yli-Hongistoon, (vesa.yli-hongisto@mhy.fi, p. 050 0832 681).

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Satakunta on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Meidän 16 toimihenkilön porukassa on mahtava yhteishenki, vertaistukea on saatavilla sekä asian- ja ajanmukaiset työkalut ja toimitilat ovat käytössämme. Valo- ja vetovoimaisessa yhdistyksessämme henkilöstön työtyytyväisyys on keskimääräistä parempi. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/satakunta

Lisätietoja antaa

Vesa Yli-Hongisto
vesa.yli-hongisto@mhy.fi
050 0832 681