Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme METSÄASIANTUNTIJAKSI vakituiseen työsuhteeseen yhdistyksemme Heinäveden toimistolle.

Etsinnässä on tavoitteellinen metsäalan osaaja palveluiden myyntiin ja markkinointiin sekä asiakkuuksien hoitoon. Tärkeimmät kumppanisi arjessasi ovat metsänomistajat. Tehtäväsi on olla heidän kanssaan samalla puolella kuunnellen, neuvoen ja auttaen metsäomaisuuden hoidossa. Tämä tiivis yhteistyökumppanuus onnistuu parhaiten, jos sinulta löytyy taitoa kohdata erilaisia ihmisiä.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen syntyvät metsäalan osaamisesta ja halusta kehittyä. Toiminnan vapaus ja laaja työnkuva useine työlajeineen edellyttävät sinulta myös päämäärätietoisuutta sekä kykyä oman työn hallintaan ja johtamiseen.

Heinäveden toimipisteellämme työskentelee lisäksesi kaksi muuta metsäasiantuntijaa. Emme edellytä sinulta jatkuvaa läsnäoloa paikkakunnalla – yhdistyksen johtajalle ei ole tärkeää se, missä työskentelet, vaan miten työskentelet. Yhdistyksen toimintakulttuuri ja käytössä olevat ohjelmistot mahdollistavat etätyöskentelyn.

Meidän rehdissä, reilussa ja reippaassa työyhteisössä saat tehdä mielenkiintoista työtä omalla persoonallasi metsämiehen tai -naisen vapaudella.

Tehtävästä maksetaan YT-METO TESin mukaista palkkaa, mutta palkkaus perustuu valittavan henkilön osaamiseen, joten palkkatoiveet otetaan myös huomioon. Työt saat aloittaa heti, kun sinulle sopii.

Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, vastauksia kysymyksiisi antavat tuleva esimiehesi Pekka Sikanen (puh. 040 035 9431 tai sähköpostitse pekka.sikanen@mhy.fi) tai hallituksen puheenjohtaja Arto Pelkonen (puh. 040 018 3375). Hakuaika tehtävään päättyy 28.5.2023 ja hakemuksen pääset täyttämään linkin kautta: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2814653-mhy-keski-savo-metsaasiantuntija

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Keski-Savo on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Toimimme neljän kunnan alueella Heinävedellä, Leppävirralla, Varkaudessa ja Joroisissa. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/keski-savo

Lisätietoja antaa

Pekka Sikanen
pekka.sikanen@mhy.fi
040 035 9431