Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme METSÄASIANTUNTIJAKSI Rantasalmen toimistollemme.

Metsäasiantuntijan toimenkuva sisältää asiakkuuksien hoitoa sekä puukauppa- ja metsänhoitohoitopalvelujen myyntiä. Tärkeimmät kumppanisi arjessasi ovat metsänomistajat Rantasalmella, joiden metsäomaisuudesta pääset huolehtimaan. Rantasalmen toimiston lisäksi tarjoamme osittaisen etätyömahdollisuuden Savonlinnan toimistolta.

Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antavat soveltuva koulutus sekä aiempi työkokemus metsäalan toimihenkilötehtävistä yhdistettynä vuorovaikutustaitoihin, joiden avulla rakennat vahvoja asiakassuhteita. Emme edellytä, mutta arvostamme aikaisempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä. Jos sinulla siis on hyvät asiakaspalvelutaidot, myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä vahvaa asiantuntijuutta, on tässä sinulle sopiva tehtävä.

Tarjoamme sinulle:

  • Selkeän toimenkuvan
  • Viihtyisän kehittämishenkisen työyhteisön
  • Myönteisen suhtautumisen itsensä kehittämiseen ja kouluttautumismahdollisuuksia
  • Kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • Kattavan perehdytyksen alueen nykyiseltä eläkkeelle siirtyvältä metsäasiantuntijalta

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savosta löytyy isona, lähes 80 toimihenkilön, organisaationa tukea monipuolisesti työtehtäviin ja erityisasiantuntemusta vaativiin palveluihin. Työilmapiiri on hyvä ja keskustelukulttuuri avoin. Yhdistyksemme kehittää jatkuvasti toimintaansa. Yhdistys on yhtä kuin sen työntekijät ja henkilöstö pääsee osallistumaan toiminnan suunnitteluun.

Työskentelyn voit aloittaa elokuussa. Jos siis kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 8.6.2023 mennessä linkin kautta: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2843010-mhy-etela-savo-metsaasiantuntija. Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Käyhkö (petteri.kayhko@mhy.fi, p. 040 357 1050).

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Tutustu meihin tarkemmin:  www.mhy.fi/etela-savo

Lisätietoja antaa

Petteri Käyhkö
petteri.kayhko@mhy.fi
040 357 1050